Седмични Новини | Работеща от вкъщи майка изкарва по 1200 лева на месец като работи на половин работен ден у дома
logo

"Разбивач на кризата"

Онлайн работата от вкъщи осигурява стабилен доход.

Програми за работи от вкъщи по света

Майка, която работи вкъщи прави 1400 долара на седмица и няма да повярвате как го прави!

Вестник Онлайн кариера разследва програми за онлайн работа у дома...

От: Гергана Иванова
Журналист към вестник Онлайн кариера| Вашият Финансист
Последно обновяване на:

Обмисляли ли сте да работите онлайн?

Петя Вълчева от Варна никога не е мислила, че ще работи онлайн, докато любопитството й не надделяло и не попълнила обикновен онлайн формуляр. Преди да се усети, тя открила начин да се пребори с кризата и да осигури средства за семейството си, докато стои у дома с детето си. И това се случило като просто изгледала всички видеа на български език.

Миналия месец четох блога на Петя и реших да включа историята й в нашия седмичен репортаж за потребителите. В интервю по телефона тя ми разказа невероятната си история.

Всъщност изкарвам около 1400 долара на седмица работейки вкъщи. Това е в пъти повече от доходите от старата ми работа, особено като се има предвид, че работя само по 15-18 часа на седмица и то от вкъщи.

Това е първият чек на Петя Вълчева след само един месец.

Работата онлайн е страхотен непредвиден късмет за Петя, която в продължение на месеци се опитвала да си намери прилична работа, но все удряла на камък. Загубих работата си малко след като започна кризата, имах нужда от надеждни приходи и не се интересувах от схемите за „бързи пари“, които виждате навсякъде по интернет. Всичките са пирамиди или схеми, в които трябва да продаваш на приятелите или семейството си. Просто ми трябваше сигурен начин да изкарват прехраната за мен и моето семейство. Най-добрата част от работата онлайн е, че аз съм вкъщи с детето си. Благодарение на Online Salary Solution, давам на децата ми детството, което заслужават.

Попитах я как е започнала коренната промяна в живота й. 'Беше доста лесно,' попълних кратък формуляр и поръчах наръчника. И цената изобщо не беше висока. Всичко е много просто, не съм компютърен експерт, но мога да използвам интернет. Дори не трябва да продавам или някой да купува нищо. Много е просто и всеки може да го прави.

Компаниите, с които работите, са на стойност над 100 милиарда долара и са най-използваните сайтове на интернет пазара, като Amazon, Google, Walmart, Delta, Apple и други ... Използвате най-високо класираните сайтове в света, над 50% от целия интернет трафик преминава през тях всеки ден. Това е една чудесна възможност, която помага на хората да работят от дома си вече повече от 5 години. Защо да не се включите в най-добрите и най-големите компании в интернет?

Има изобилие от измамни схеми в интернет, които обещават, че можете да изкарвате 500 долара на ден, но това е точно това, което изглежда - измама. Петя ми каза: 'Изкарвам повече от добра заплата от вкъщи, което е невероятно, след като преди година бях безработна в тази ужасна икономика. Всеки ден благодаря на Бог, че попълних формуляра.'

Петя Вълчева използва Online Salary Solution за да излезе от кризата.

'Всъщност изкарвам 1200-1400 долара на седмица като работя от вкъщи.' - Петя Вълчева.

Петя никога до сега не е споделяла историята си, и с нейно позволение, ние я правим публично достояние.

Ето как да поръчате Online Salary Solution:

Стъпка 1 Поръчай Online Salary Solution сега.

Стъпка 2 Прочетете наръчника и използвайте наученото.

Стъпка 3 Печелете пари от вкъщи и бъдете спокойни за бъдещето!

Пробната оферта свършва утре:

Прочетете коментарите за статията

Петър Василев Моментът няма как да бъде по-добър, жена ми и аз също сме в безизходица и това може да бъде решението.
Отговор
. Харесай . в 1:20pm
Мартин Петров Благодаря за информацията, започнах преди 3 седмици. Получих 2 чека за по 1000 долара, страхотно!
Отговор
. Харесай . в 2:13pm
Весела Георгиева Чудя се дали да го поръчам...изглежда обещаващо от всичко, което прочетох.
Отговор
. Харесай . в 10:27am
Виолета Миланова Весела, вече го ползвам от 4 седмици и всъщност работи доста добре! Дставката беше безплатна, пристигна за няколко дни, прочетох инструкциите и вече изкарах много пари! След първата седмица получих чек за 1100 долара и всяка седмица сумата се увеличава! Страхотно, с мъжа ми все още не можем да повярваме!
Отговор
. Харесай . в 2:13pm
Михаил Тодоров Истинско ли е? Пробвах веднъж и не се получи. Изкарвах около 2000 долара на месец, но това беше преди 2 години. Ще го пробвам.
Отговор
. Харесай . в 3:28pm
Стефания Огнянова Мисля, че е супер и ще ми свърши чудесна работа. Не съм много „на ти“ с компютрите, но мисля че ще мога да поствам линкове!!!:)
Отговор
. Харесай . в 5:02pm
Светлин Николов Само на бързо от мен. Това работи, но трябва да можете да използвате компютър, поне до известна степен. Ако можете да използвате електронна поща и т.н., тогава всичко ще бъде наред
Отговор
. Харесай . в 10:55am
Наталия Андонова Току що получих първия си чек и той е за 1500 долара! Колко яко :-)
Отговор
. Харесай . в 1:43pm
Любомир Ковачев Много готина статия. Харесва ми, че може да изкарваш пари без да излизаш от вкъщи!
Отговор
. Харесай . в 4:17pm
Таня Коларова Никога не бях работила от вкъщи и бях притеснена, когато го поръчах, но когато получих първия си чек се убедих, че съм постъпила правилно.
Отговор
. Харесай . в 9:03pm
Антоний Радославов Някой знае ли дали трябва да имаш определени програми или специален компютър, за да може да проработи?
Отговор
. Харесай . в 10:45pm
Стефан Антонов Здрасти Тони, отговорът е Не. Какъвто и да е компютър ще свърши работа, в момента ползвам стар лаптоп и е супер. Просто задължително ти трябва компютър.
Отговор
. Харесай . в 9:13am
Петко Борисов Много мразех шефа си, но заради рецесията намирането на нова работа беше изключително трудно. Но видях реклама на Online Salary Solution и още през първата седмица направих повече пари от колкото в работата ми. Затова напуснах и сега сам съм си шеф. Страхотно е!!!
Отговор
. Харесай . в 1:43pm
Яна Младенова Това ми даде така нужното вдъхновение. Уау! :-)
Отговор
. Харесай . в 10:46pm
Дора Великова След като прочетох всички коментари, си поръчах наръчника и нямам търпение да пристигне.
Отговор
. Харесай . в 11:19am
Станислава Кунева Чудех се колко добре ще се получи, ако се занимавам по няколко часа на вечер. Все още ходя на работа (като мисля да напусна, хаха), но в момента имам време само за по няколко часа на вечер. След тези няколко седмици мисля, че работи страхотно и с повече отделено време ще изкарам много пари!
Отговор
. Харесай . в 2:13pm

Петя Вълчева от Варна е нормална майка, която е изгубила работата си преди година и след неуспешно търсене на работа е започнала да работи онлайн. Интервюирах я и тя ми разказа невероятната си история и разкри лесните стъпки на успеха си

Стъпка 1 Поръчай Online Salary Solution сега.

Стъпка 2 Прочетете наръчника и използвайте наученото.

Стъпка 3 Печелете пари от вкъщи и бъдете спокойни за бъдещето!

Пробната оферта свършва утре: